De top 100 achternamen

Hier vind je de top van de achternamen die in onze familie voorkomen:

Aalders Aben Aggelen Alting Amsinga Baars Backer Backhaus – Backhus Bakker Beltrami Boerema Bos Boswijk Bouwheer Broeder Buiter Calon Cleef Cnoops Cuijpers De Bock De Bree De Jager De Jong De Kooter De Regt De Wolff Den Brouw Den Ouden Derks Dethmers Dijksterhuis Dirckx Doornbos Ebbinge Evegaars Faber Gaudet Geraads Gerritse Goorens Haasen Harmsen Hasen Heijthuijzen Hellman Helsen Hemmes Henssen Honelijk Horsman Huisman Immes Jansen Jerrison Jeurissen Jongejan Julles Kemper Kiewiet Kinloch Klamers Kleve Klimp Klouwens Knops Krul Lankhuijzen Lankhuizen Lanser Lantrer Luijten Meijer Meinders Meinderts Meinert Meuwissen Mulder Muller Noordanus Noordzij Oosten Ros Scherphuis Schmitz Schouten Storm Surink Van Aggelen Van Buggenum Van Capelle Van Gool Van Montfort Van Nunen Van Veen Van Zalen Vergoossen Verhage Vinckers Vinkers

Plaats een reactie