Hallo wereld!

Hallo en leuk dat je onze website hebt gevonden!!!

Deze website is ontstaan uit de passie die mijn vader Jan Meinders (links afgebeeld) had om zijn familiegeschiedenis boven tafel te krijgen. Mijn vader begon in de jaren 80 van de vorige eeuw met het uitzoeken van roots omdat hij er achter wilde komen waar hij vandaan kwam. Het was in die tijd zonder internet een behoorlijke klus om via diverse archieven je stamboom te vormen. Nadat hij diverse archieven had bezocht en er achterkwam dat zijn voorouders uit de provincie Groningen kwamen en het geen doen was om elke keer naar Groningen af te reizen, besloot hij om een genealoog uit de provincie in de arm te nemen die daar ter plekke het een en andere voor hem uitzocht.

Na verloop van tijd ontstond er een heuse stamboom. Helaas overleed mijn vader in 1994 en kwam het onderzoek stil te liggen. Met de komst van het internet en de digitalisering van de archieven werd het voor mij redelijk eenvoudig om de draad weer op te pakken en het resultaat vind je hier.

Veel plezier op onze website…

~

Plaats een reactie